YENİ NE VAR?
Yükleniyor...

Karakter Tanıtımları #1: Prowler

Gerçek İsmi: Hobie Brown
Vatandaşlık: Amerika

Hikaye:

Önceki Yaşamı:

Hobie Brown faturaları ödemek için pencere temizleyen genç bir mucitti. Pencere temizleyicisiyken Stilt-Man ve Spider-Man arasında ki bir savaşın ortasında kaldı ve sonradan kurtarıldı. Kendi gizli kimliğini yaratmak için Stilt-Man'in kıyafetinden esinlenmesi ona yetti.

Prowler:

İşini kolaylaştırmak için, temizlik sıvısının kartujlarını tutması için bileklik ve ayak bilekliği yaptı, metal pençeler ve tırnmak için özel botlar. Temizlik işini kaybettiğinde, bir suç işledi.
İnsanları incitmek istemedi, ama hayatında sıkışmış gibi hissetti. Bilekliklerine uyku gazı dolu toplar ekledi, bir maske, pelerin ve kostüm yaptı ve kısa yaşanmış suç kariyerine hazırlandı.
Prowler suç yaşamı konusunda vazgeçti ve kendini düzeltti. Bir inşaa işine girdi.

Parker Endrüstleri:

Spider-Man, Hobie'yi Spider-Man taklit etmeye ikna etti, böylece dünya Spidey ve Peter'ın aynı kişi olduğunu farketmeyecekti.


Güçleri ve Becerileri:

Ekipman:

Prowler Kıyafeti: Kostümün pelerini havadayken kısa mesafeye kadar ulaşabilmesi için süzülebiliyor.
Eldivenlerinde yedek kartujlar. Lastik yalıtımlı havalı botlar. Kolayca tırmanması için eldivenlerinde metal pençeler, ayrıca yakın dövüşte çok yardımcı oluyorlar.

Ulaşım:

- Hava basınçlı planör pelerin. Prowler'ın botları yeterince mesafeye kadar sıçramasını sağlıyor.

Silahlar:

-  Prowler pnömatik teknolojiden baz alınarak yapılmış yüksek teknolojili özel-tasarımlı kostüm kullanöaktadır. Eldivenden şunları ateş edebilir; uyku gazı paletleri, temizleme sıvısı, metal dartlar, magnezyum fişekler. Ve eldivenlere bağlı metal pençeler.

                       



0 yorum:

Yorum Gönder